ENVIAMENTS I DEVOLUCIONS

SERVEI DE LLIURAMENT A DOMICILI

Actualment enviem els nostres productes a tots els països de la Comunitat Econòmica Europea i als Estats Units, si ets de qualsevol altre país, si us plau contacta amb nosaltres.

Els productes comprats a través de la nostra botiga online s'enviaran a l'adreça de lliurament que ens hagis subministrat en el moment de formalitzar la compra, un cop haguem comprovat el pagament.

El servei de lliurament es realitza en col·laboració amb diferents operadors logístics. Per delicat i especial dels nostres productes, entendràs que no enviarem cap paquet a apartats de correus ni a hotels o altres adreces no permanents.

-Península 10 €
-Illes Balears 13 €
-Illes Canàries 18 €
-Ceuta i Melilla 40 €.
-L'import del transport a la Comunitat Econòmica Europea 40 €.
-L'import del transport als Estats Units 45 €.

Transports gratuïts per a tots les comandes superiors a 300 €.

DRET DE DESISTIMENT

Naturalment, tens dret de desistiment, cosa que ens posarà tristos, perquè això voldrà dir que alguna cosa no ha anat bé. Si això passa, envia'ns un correu electrònic a taller@tasmania.cat i explica'ns que ha anat malament, ens esforçarem per solucionar el problema de la millor manera que puguem.

Si finalment decideixes desistir de la teva compra, tingues en compte que tens un termini no superior a set dies hàbils, comptats a partir del dia que hagis rebut el nostre paquet. Arribat el moment t'enviarem un correu electrònic per posar-nos d'acord per realitzar la teva devolució.

Com et pots imaginar, quan es tracti d'una peça per encàrrec, feta especialment per a tu, no podrem acceptar la devolució, però no et preocupis perquè també trobarem una solució.

català