QUE POTS COMPRAR

En aquesta botiga online, pots comprar les peces de les nostres petites col·leccions, són les joies que habitualment tenim a la nostra botiga física.

Algunes de les joies que pots comprar aquí les tenim en estoc, i per tant, te les podrem enviar immediatament, però recorda que Tasmania és un taller de joieria artesà, totes les joies que veus en aquesta botiga estan fetes a mà una a una.

La nostra forma de treballar i d'entendre la joieria, fa que cada vegada que repetim una peça no fem una còpia exacta de l'anterior. En aquest taller no ens agraden les fotocòpies, ni prendre mesures del que anem creant, ens agrada treballar lliurement.

Està clar que quan repetim una joia d'una col·lecció, el resultat és una peça igual i molt semblant, però aquí fem artesania, i aquí està un dels valors de la nostra joieria.

El termini de lliurament habitual de les joies fora d'estoc és de 15 a 20 dies, però si podem enviar-te la joia en pocs dies ho farem. Volem que gaudeixis de la teva compra com més aviat millor!

català