POLÍTICA DE PRIVACITAT

La seva confiança és molt important per a nosaltres, per això, hem actualitzat la nostra Política de Privacitat d'acord amb l'actual normativa europea. Aquest document explica com recopilem, emmagatzemem, utilitzem i mantenim segura la seva informació personal. Tota la informació personal sobre vostè es guarda en un servidor segur i mai compartirem les seves dades sense el seu permís.

Aquesta Política de privacitat és aplicable a tots els visitants del lloc web https://www.tasmania.cat i s'ha de llegir juntament amb els nostres Termes i condicions. A l'visitar i utilitzar el nostre lloc web, vostè reconeix i accepta les pràctiques descrites a continuació.

La nostra botiga online funciona sota un servei extern a https://tallertasmania.myshopify.com i la Política de Privadesa la pots llegir en https://www.shopify.es/legal/privacidad

QUÈ ÉS LA INFORMACIÓ PERSONAL?

La informació personal (o dades personals) és el tipus d'informació sobre una persona que ens permet identificar-la. Per tal de proporcionar-li una experiència de compra sense problemes, recopilem la següent informació personal sobre vostè:

nom
Cognoms
Direcció de facturació i lliurament
Número de telèfon
Adreça de correu electrònic


També recopilem la seva adreça de correu electrònic quan vostè es subscriu al nostre butlletí electrònic.

¿Quan més es pot recopilar la meva informació?

Jordi Sanchez Falguera (Tasmània, taller de joieria) o tercers proveïdors de publicitat poden recopilar informació sobre la seva visita a https://www.tasmania.cat i https://tallertasmania.myshopify.com

Això inclou:
La seva ubicació geogràfica.
El seu navegador.
Tipus de dispositiu.
Com ens va ser referit.
Termes de recerca que vas utilitzar per arribar a nosaltres.
El que has navegat en el lloc web.
Quant de temps has estat en el lloc web.

ÚS DE COOKIES

El nostre lloc web fa servir galetes per identificar el seu ordinador i reconèixer d'altres usuaris per millorar la seva experiència. La nostra Política de galetes està disponible com aquesta Política de privacitat al nostre lloc web.

COM FEM SERVIR LA SEVA INFORMACIÓ PERSONAL?

Volem que tingui una excel·lent experiència de compra amb nosaltres a https://www.tasmania.cat i https://tallertasmania.myshopify.com de manera que utilitzem la seva informació personal per facilitar-li la navegació i la realització d'una comanda.

Podem utilitzar la seva informació de les següents maneres:

Per processar la seva comanda, hem de prendre els detalls de pagament i saber on lliurar les seves joies.

Els nostres serveis postals i de missatgeria tenen accés a la seva adreça de lliurament per a poder enviar les seves joies a l'adreça que triï.

La informació sobre la seva visita a https://www.tasmania.cat i https://tallertasmania.myshopify.com, inclòs el que ha navegat o comprat, s'utilitza per millorar la seva experiència en el nostre lloc web.

Administrar la seva comanda: necessitarà una adreça de correu electrònic i una contrasenya per realitzar una comanda, veure qualsevol comanda anterior i editar la seva informació personal.

També podem comunicar-nos amb vostè a través dels següents canals:

Correu electrònic: Li enviarem un correu electrònic una vegada que s'hagi realitzat una comanda per recordar el que s'ha demanat. Jordi Sanchez Falguera (Tasmània, taller de joieria) envia un correu electrònic addicional per informar-li que la seva comanda ha estat enviat.

Enviem butlletins a clients i individus que ens han donat permís per a contactar-los. Aquests s'utilitzen per felicitar-les festes de Nadal, vacances i informar qualsevol notícia relacionada amb nosaltres.

Telèfon: Si hi ha un problema amb la seva comanda o necessitem reemborsar o realitzar qualsevol pagament addicional, és possible que haguem de trucar per telèfon.

Correu postal: Les comunicacions de qualsevol naturalesa es poden enviar també per correu postal. Si volen que deixem d'enviar-li aquests avisos, preguem ens ho facin saber per correu electrònic a taller@tasmania.cat amb el seu nom complet, carrer, pis i codi postal.

QUINS SÓN ELS SEUS DRETS?

Té dret a obtenir la confirmació de que les seves dades estan processant, sol·licitar accés a les seves dades personals i el dret a ser oblidat. Poden fer una sol·licitud per correu electrònic a taller@tasmania.cat o per escrit a la següent adreça i li respondrem dins dels 30 dies següents.Jordi Sanchez Falguera (Tasmània, taller de joieria)

Carrer Corró 21

08401 Granollers. Barcelona. (Spain)Aquesta política de privacitat es va actualitzar el dia 03/23/2020

català